NUSER II  Holbæk  Rejsebreve Billeder Turen Skriv til NUSER-II Forside Sommertogt

 

 

   

Kære alle

Foråret, der kom – holdt en pause, men er nu på vej tilbage igen J.

Efter at være kommet tilbage gik vi rundt i Paris, blomster myldrede frem og magnolia træerne stod i fuldt flor mange steder og var endda allerede så småt ved at afblomstre. Vi besøgte kirkegården, Cimetière du Pére Lachaise, hvor bl.a. Edith Piaf, Sarah Bernhardt og Jim Morrison med flere andre berømtheder ligger begravet. Så nu har vi været på de 3 kendte kirkegårde her i Paris. Det er faktisk længe siden vi har været på Assistentkirkegården i København J. Vi var også et smut i Parc Monceau, lige på kanten af 8. arrondissement, ret eksklusiv park – voksne og børn, der promenerede i nobelt tøj, (og så var der selvfølgelig os), store smedejerns porte med guldspir øverst og i nærheden små flotte palæer – wow.

Med foråret er der nu også østers i bunkevis. Ikke så dårligt med en lille smagsprøve i ny og næ. Og når vejret er godt, så er der også altid en manifestation, denne gang var det sygeplejerskerne der demonstrerede for bedre vilkår og højere løn. De var ret effektive, de sad rundt om hele Bastillepladsen, så trafikken måtte omdirigeres.

Lige som vi havde vænnet os til forår, vendte vinteren tilbage. De sidste 10 dage har det overvejende blæst, regnet og det har været rigtig koldt. Selv med 2 varmeblæsere tændt, var der nogle dage, hvor temperaturen inde i Nuser II ikke kom over 17 grader. Om morgenen kunne vi bruge en køkkenrulle på at fjerne kondens fra alle vinduerne.

Forskellige museer/udstillinger er ikke at foragte og så tog vi nogle dage indendørs med sokker og tæpper og råhyggede os J.

Kaptajnen har været hammerforkølet en 3 uger, men er ved at være ”fit for fight” igen.

I dag skinner solen, folk myldrer forbi i anlægget uden for båden, ret dejligt.

I weekenden skal der være venetiansk karneval i havnen. Hvert andet år afholdes det i havnen, hvor man forventer at ca. 20.000 mennesker kommer og kigger på.

Der er et stort arbejde bag. Kostumerne og maskerne er fantastiske og deltagerne vil bl.a. blive sejlet op og ned i havnen, mens de hilser ”royalt”. Vi vil lægge nogle billeder ud i starten af næste uge fra karnevalet.

 

Kærlige tilbagevendte – forårshilsner fra

Jytte og Rudy

 

 

Paris den 26. marts 2007

 

 

Se billederne marts 2007

NUSER-II er en Gruno 1050, Bygning nr 153 fra Yachtwerft Gruno b.v. NL - 9974 PJ  Zoutkamp   Holland 

Opdateret den 26.03.2007