NUSER II  Holbæk  Sidste NYT Billeder Turen Skriv til NUSER-II Forside Sommertogt

   

Hannover - rejsen er for alvor i gang.

Kære alle

Nuser-II og mandskab er nu nået frem til List ved Hannover 163,3 km stenen på Mittenland kanalen.

Vi skulle først på en ”hård” tur med meget lidt vind gennem de danske farvande sammen med vor mentor Frits. Vi tror han var lidt ked af at vi ikke fik prøvet lidt hårdt vejr. Men sådan skulle det ikke være.
Vi var meget heldige. Vi lå inde en enkelt dag i Nykøbing Falster pga megen blæst. Efter 4 sejldage nåede vi frem til Lübeck – en distance på 236 Nm eller 438 km.
Tiden før vi tog af sted var meget hektisk – salg af hus – flytte til lejlighed – klargøring af båd – reparation af gearkasse mm, gjorde at vi ikke rigtig havde tid til at få ”sommerfugle i maven”. De kom først da Mona og Frits sagde farvel til os i Lübeck.
Nu en uge og 10 sluser senere, mange timer på kanalerne, har vi fået sjælen med os.
Det er først rigtigt nu, at det er ved at gå op for os, hvordan vor nye tilværelse vil blive – og den bliver fantastisk.
Vi har mødt en række spændende mennesker på gennemfart fra A til B. Men alle tyskere, vi har mødt, skal til Berlin – vi er glade for, at vi ikke har valgt den destination, for der må blive fyldt helt op med både der.
Vi regner med at forlade Tyskland om en god uges tid. Turen går så videre gennem Holland og Belgien til Frankrig. – Derom senere.

Jytte, Rudy og Nuser-II – melder alt vel om bord.

 

 

 

Hannover, den 4. juli 2005

NUSER-II er en Gruno 1050, Bygning nr 153 fra Yachtwerft Gruno b.v. NL - 9974 PJ  Zoutkamp   Holland 

Opdateret den 15.02.2006